Wednesday, November 09, 2011

Her og nå. . hva med det?

Jeg lengter alltid tilbake. Og da jeg var der lengtet jeg alltid frem.
Jeg må lære å nyte øyeblikkene.Det er alltid lett å sette pris på øyeblikkene i ettertid når man ikke har tilgang på dem lenger. Som oftest har jeg et hat-forthold til Sverige. Svenske banker, svenske systemer, svensk lønn og som norsk å prøve å gjøre seg forstått.
og så. Plutselig kommer det øyeblikk jeg savner. Ikke bankene, systemene, lønnen eller språket.
Men menneskene.

Det handler om å nyte hvert øyeblikk. Det skal jeg gjøre resten av året. Jeg elsker Mandal. Og det skal jeg utnytt til det fulle. Jeg skal elske hvert sekund.

Det er en svømmehall her i Mandal. Og svømmehallen har en velværeavdeling med steam, boblebad og badstue. Det er bare supernajs. Nesten som å være på SPA.

Det er også mange koselige gater her. Spesielt på kvelden. for ikke å snakke om kafeer hvor jeg kan nyte av livet med en kopp kaffe.

Høsten er ellers fantastisk og den har jeg alltid elsket. en kopp kakao mens det blåser kaldt ute. Ingenting er bedre.


For ikke å snakke om at det snart er advent! og jeg skal ha en LILLA advent! Det har jeg ikke hatt på to år for i Sverige har de ikke lilla advent! mmmmm-m. Jeg har så mye å være takknemlig over. Og ofte kommer det en merkelig grunn fram når jeg skal begynne å lese til eksamen. men jeg tror man kan kose seg med lesing også. For om noen år jobber jeg og da vil jeg plutselig lengte tilbake til lesingen og studielivet.

Så cheers for livet folks!

3 comments:

Udda said...

Her og nå.. hva med det?

Nå er det en måned til jeg skal hjem til Norge, og jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal glede meg til å komme hjem til vakre Norge, som jeg har gjort siden jeg kom tilbake til Kina, eller om jeg skal gå rundt og deppe for at jeg må forlate alt som egentlig er veldig fint her også... Jeg tror du hadde svaret; Takk!

Videoen et par innlegg under var forresten vanvittig morsom!

Siljekusine said...

Å jeg kjenner meg igjen :) Switchfoot har en fin sang om litt det samme...

S said...

Hei Oda! Håper hjemreisen ikke blir en alfor stor overgang!

Jeg har det alltid på samme måte som du forteller! haha. men jeg prøver å lære meg herognå-et!

haha elsker videoen under!