Monday, February 16, 2009

New York har alt. Også IKEA



IKEA er en fin ting. Ellers har vi brukt dagen i Times Square Church. Det er skikkelig bra. Gud er god mot oss. Selv i en by hvor han tenker på mange millioner samtidig. Hver søndag har menigheten tre møter for å få plass til alle. De er 8000. Så i dag dro vi på 15.00 møtet. Klokken seks var det tid for "small groups" for ungdommer. Det vil si; American size for "small". (american "small"= Norsk: BIG) . Men anyway, vi ble splittet i study grupper etterpå og det var veldig gøy. Det vil si. Du vet type "gruppe samtalene" i amerikanske filmer? Hvor vi har nerden, afro-jenta med slengbukse og tyggis, afrikaneren som såvidt kan engelsk, den skoleflinke jenta, den sovende "tøffingen" med lua på skeive, og den litt artige gutten og en pen gruppeleder som prøver å styre samtalen? Jepp. You got it.
Men vi likte det og vi skal tilbake neste fredag.

Og etterpå... neste fredag skal vi ut og feire bursdagen til ei jente i menigheten. Hun var kul og kunne norsk. For hun har vært aupair i Norge et helt år og var på Hillsong konserten samtidig som meg og på Hedmarktoppen samtidig som mer. Er ikke det CRAZY.


Anyway, IKEA er fint. Dit skal vi dra og spise svenska kjøttbullar neste gang vi får hjemmelengsel.


By the way...
I går var det Valentine. O THE BIG VALENTINE. Jeg vet dere er nysgjerrige; men nei, null date. MEN det ble Central Park og ice skating! DRØM! I lyset fra de høye bygningene like ved og til romantisk musikk. DET var plassen å bruke denne dagen til. For ikke å snakke om sjokoladen vi fikk her vi bodde. Min beste dag. Men hver dag her er den beste dagen. Bilder vil komme ut på www.sync-brains.blogspot.com litt senere.


(YES, I'M HERE!)

I LOVE ICE SKATING!GUYS, this is the way to do it.

No comments: